(Poistunut julkaisusta)

Matkavaluuttatoimihenkilö Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haemme OP-Prosessipalveluille Maksuliikeprosessit-yksikköön määräaikaiseen, osa-aikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin


Matkavaluuttatoimihenkilöä


Tehtävät

Työtehtäviisi kuuluu Osuuspankkien yritys- ja henkilöasiakkaiden palvelu matkavaluutta-asioissa niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Tehtäviin sisältyy setelien myyntiä ja lunastusta sekä niiden aitouden tarkistusta, rahanpesuun liittyvien riskien tunnistamista, valuuttakassojen ja kirjanpidon täsmäytystä (SAP ja STA) sekä lähtevän ja saapuvan arvopostin käsittelyä.


Lisäksi työtehtävät pitävät sisällään arkistointia ja olemassa olevien ohjeiden päivittämistä sekä kuvankäsittelyä.


Odotamme


Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä. Lisäksi rahankäsittely vaatii työntekijältä erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta. Lisäksi odotamme sinulta:


- Oma-aloitteista ja joustavaa työskentelyotetta
- Palveluhenkisyyttä
- Englannin kielen taitoa


Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, mutta asenne ja innokkuus ovat tärkeintä. Ruotsin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen rahojen käsittelystä ja valuuttojen tuntemisesta katsomme eduksi.


Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Tarjoamme


Tarjoamme kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen, joka solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joko 27.8. tai 3.9. ja työaikasi on 30 h/vko. Toimipiste sijaitsee Helsingissä Mikonkadulla.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään torstaina 19.7.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.


Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28268&jc=1


Tiedot


Haku päättyy: 19.7.2018 
Työ alkaa: sopimuksen mukaan 27.8. tai 3.9.
Työaika: 30 h/vko
Työsuhde: Määräaikainen osa-aikatyö, 6kk
Työpaikan sijainti: Mikonkatu, Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28268&jc=1
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi                                            


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.