(Poistunut julkaisusta)

Matkatoimistovirkailija
Ikaalisten Matkatoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Ikaalisten Matkatoimistossa on tarjolla sesonkityötä innokkaille asiakaspalvelun osaajille!

Työ alkaa sopimuksen mukaan, pääsääntöisesti sesonkiajan työsuhteet ajoittuvat ajanjaksolle 11.5.-21.8.2020. Sesonkityöpaikat ovat pääkonttorillamme Ikaalisissa.

Työ vaatii halukkuutta oppia uutta, kykyä omaksua sekä järjestelmiä että tietoa, sujuvaa ja laadukasta puhelinpalvelua, paineensietokykyä hektisen sesongin aikana sekä tiimityötaitoja.

Työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 9-17, mutta toivomme halukkuutta chat-työvuorojen tekemiseen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Chat-vuoroihin saa kuitenkin itse vaikuttaa.

Meillä on työntekijöitä, jotka ovat jo useana vuonna työskennelleet sesongin kanssamme. He kertovat, että ovat kokeneet työnsä antoisana ja työyhteisömme hyvähenkisenä. Ja kyllähän me pidämme työntekijöistämme hyvää huolta! Kokeneet sesonkiapulaiset ovat meillä myös päässeet oppimaan laajasti sekä myynnin että matkatuotannon tehtäviä.

Sesonkityön voi mahdollisuuksien mukaan kytkeä myös harjoittelujaksoon, jolloin kevättalvelle sijoitettu harjoitteluaika toimisi perehdytyksenä kesäsesongin kiireisiin. Jos kiinnostuit ja koet olevasi oikea kyky joukkoomme, käythän helmikuun aikana täyttämässä rekrylomakkeemme osoitteessa: https://my.surveypal.com/IMT-rekrylomake