(Poistunut julkaisusta)

Matkatavaran turvatarkastaja/siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta ja monipuolisesta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt LENTOASEMAN MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Pirkkalaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Meillä vastaat matkatavaroiden turvatarkastuksesta sekä ylläpitosiivouksesta lentoasemalla. Työaika sijoittuu tehtäväksi ma-su klo 04-22.30 välillä ja työtä tehdään sekä aamu-, että iltavuorossa. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen. Työtunnit vaihtelevat lentoaikataulujen mukaan ja töitä on keskimäärin 20 tuntia viikossa. 

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla kokenut konkari, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työaikojen takia tarvitset ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Tullaksesi valituksi tehtävään sinulla ei voi olla punavihersokeutta tai kuulon alenemaa matkatavaroiden turvatarkastustyön takia. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon ja pidät monipuolisesta ja vastuullisesta työstä. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.10.2019. Työ alkaa mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -