(Poistunut julkaisusta)

Matkasihteeri
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Haemme nyt joukkoomme Aalto-yliopistoon palveluhenkistä


MATKASIHTEERIÄ


määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijaisuus) ajalle 01.06.2019-25.04.2020.


Aalto-yliopiston matkustustiimi tarjoaa henkilöstölle, vieraille ja opiskelijoille digitaaliset, mobiilit ja ammattimaiset palvelut matkustukseen. Tarjoamme apua ja tukea muun muassa matka- ja kululaskujen tekemisessä, matkavakuutusten ja maksuaikakorttien hankinnassa sekä matkavarausjärjestelmän ja M2 Mobiilin käytössä. Tuotamme matkustuspalvelut yhteistyössä yliopiston palveluorganisaation, matkatoimiston ja järjestelmätoimittajien sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Varmistamme, että työmatkustus on sujuvaa, turvallista ja taloudellista.


Roolisi


Matkasihteerinä toimit matka-asioiden yhdyshenkilönä ja neuvot henkilökuntaa M2-järjestelmän käytössä. Autat ja opastat henkilökuntaa matka-asioissa ja tiedotat matka-asioissa tapahtuvista muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu lisäksi matkasuunnitelmien ja –laskujen asiatarkastus, kululaskujen käsittely ja matkoihin liittyvien maksujen maksaminen. Tarvittaessa teet myös matkavarauksia henkilöstölle, opiskelijoille ja vierailijoille.


Osaamisesti ja mielenkiintosi


Odotamme sinulta kaupallisen alan toisen asteen tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta matkahallinnon tehtävistä ja matkahallinnan järjestelmistä. Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä vahvat tietotekniset valmiudet (MS Office ja talouden järjestelmät) ovat edellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.


Erinomaiset yhteistyö-, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot, joustava tiimityö ja asiakaspalveluasenne ovat ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Matkasihteerin työ vaatii oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta sekä monien asioiden yhtäaikaista hallintaa. Tässä tehtävässä positiivinen asenne, paineensietokyky ja hyvät organisointitaidot ovat avainasemassa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kehittyvän ja haasteellisen roolin kansainvälisessä yliopistossa. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tiimissä on myös mahdollisuus osallistua Aalto-yliopiston matkustamisen ja sitä tukevien palveluiden kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksella Espoossa. Otaniemen kampusta kehitetään jatkuvasti, ja metron myötä kulkuyhteydet meille ovat erinomaiset. Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/toihin-aaltoon-0


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä, koordinaattori Marjaana Lewis (puh. 050 512 2390 ja/tai etunimi.sukunimi@aalto.fi).


Kerro meille, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Lähetä hakemuksesi ja CV:si Aallon sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta (Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin ”Hae nyt!” kautta) viimeistään 30.4.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.


Lisää Aalto-yliopistosta
Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity