(Poistunut julkaisusta)

Matkapuhelinkorjaaja
Digiman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
APPLE ja HUAWEI valtuutettu matkapuhelinhuolto Digiman Oy etsii nyt MATKAPUHELINKORJAAJAA, vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Pirkanmaalle. Työntekijä tekee vuoroja Digimanin toimipisteissä; Prisma Kaleva, Prisma Lielahti, Ideapark ja Ratina.

Odotamme hakijalta:
- Mobiililaitteiden tuntemusta ja korjausosaamista
- Hieman aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
- Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
- Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Matkapuhelinkorjaajan tehtäviin kuuluu mobiililaitteiden huolto ja korjaus, sekä asiakaspalvelua huoltotöiden vastaanotossa. Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä vailla mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952 (arkisin klo 8-16).

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin ja tabletti huoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.