(Poistunut julkaisusta)

Matkapuhelinkorjaaja
Digiman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
APPLE ja HUAWEI valtuutettu matkapuhelinhuolto Digiman Oy etsii nyt kahta MATKAPUHELINKORJAAJAA, vakituisiin, osa-aikaisiin (25h/vko) työsuhteisiin Pirkanmaalle. Työtunteja on usein tarjolla enemmänkin halutessasi! Työntekijä tekee vuoroja Digimanin toimipisteissä; Prisma Kaleva, Prisma Lielahti, Ideapark ja Ratina

Matkapuhelinkorjaajan tehtäviin kuuluu mobiililaitteiden huolto ja korjaus.

Odotamme hakijalta: - Mobiililaitteiden tuntemusta ja korjausosaamista - Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta - Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Aikaisempi kokemus mobiililaitteiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys tehtävässä menestymiseen. Digiman Oy arvostaa työhönsä aidosti sitoutuvia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

Mikäli olet etsimämme reipas ja työtä pelkäämätön tekijä vailla mielekästä työtä, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaa, HR-asiantuntija Ninni Virolainen, +358 40 018 0952.

Digiman Oy on vuodesta 2000 toiminut mobiililaitteiden korjaukseen ja lisätarvikemyyntiin erikoistunut vahvasti paikallinen yhtiö, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. ”Tarjoamme asiantuntevaa puhelin ja tabletti huoltoa sekä laadukkaita lisätarvikkeita. Huolto- ja myymäläkonseptimme perustuu kasvokkain tapahtuvaan paikalliseen palveluun hyvällä kauppapaikalla, joten meille on helppo tulla asioimaan.”