(Poistunut julkaisusta)

Matkaopas
Aurinkomatkat

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Etsimme asiakaslähtöisiä ja reippaita 

MATKAOPPAITA 

luomaan asiakkaillemme hetkiä, jotka jäävät elämään. 

Matkaoppaana olet toteuttamassa asiakkaillemme matkoja, jotka rakentuvat Finnairin kattavan reittiverkoston päälle ja vastaavat erilaisten matkailijoiden toiveisiin. Työnkuvasi on monipuolinen ja palvelet asiakkaitamme kohdaten heitä vaihtuvissa tilanteissa. Lisäksi vastaanotat ja lähetät asiakkaitamme lentokentällä sekä toteutat kohteesi retkiohjelmaa ja myyt lisäpalveluita. Työskentelykohteesta ja vahvuuksistasi riippuen työtehtävänäsi voi olla myös Aurinkotreenin organisointia ja ohjaamista. Mikäli lasten kanssa toimiminen on vahvuutesi, voit työskennellä myös lapsille suunnatun Aurinkokerhon parissa Resort-oppaana.  

Odotamme sinulta: 

 • Vähintään kahden vuoden kokemusta myynnillisestä sekä haasteellisesta asiakaspalvelusta 

 • Vähintään toisen asteen tutkintoa suoritettuna 

 • B-ajokorttia (on ollut voimassa vähintään vuoden) ja valmiutta autolla/mopolla/skootterilla liikkumiseen kohteessa. 

 • Ensiapukoulutusta suoritettuna ennen työsuhteen alkamista 

 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista 

 • Office365-ohjelmien (mm. Teams, Sharepoint, Excel, Word) hallintaa sekä sujuvaa digitaalisten työvälineiden käyttöä 

 • Innostunutta ja omatoimista otetta oman osaamisen kehittämiseen mm. aktiivisesti tietoa hakemalla 

 • Positiivista asennetta sekä vahvoja vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja 

 • Ratkaisukeskeistä ja myynnillistä palveluasennetta 

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on: 

 • Matkailualan koulutus 

 • Kokemusta ulkomailla työskentelemisestä ja asumisesta 

 • Muuta kielitaitoa 

 • Liikunnanohjaajan tai ryhmäliikunnan ohjaajan koulutus ja/tai vahva liikunnallinen harrastustausta ja kokemusta liikunnan ohjauksesta 

 • Lastentarhanopettajan tai vastaava koulutus tai kokemusta lasten kanssa työskentelystä 

Tarjoamme sinulle työpaikan Suomen luotetuimman ja vastuullisimman matkanjärjestäjän palveluksessa. Pääset tekemään monipuolista asiakaspalvelutyötä vaihtelevissa työskentelykohteissa. Työkaverisi ovat matkailualan ammattilaisia ja hyödynnämme työssämme aktiivisesti digitaalisia työvälineitä. Järjestämme sinulle asumisen työskentelykohteessa sekä vakuutuksen työ- ja vapaa-ajalle työsuhteen aikana. Henkilökuntamme käytössä on Aavan työterveyshuolto. Lisäksi saat alennuksia Aurinkomatkojen matkapaketeista neljän kuukauden työskentelyn jälkeen. 

Lue lisää: 

https://www.aurinkomatkat.fi/ura-aurinkomatkoilla 
https://www.aurinkomatkat.fi/aurinkokerho 


Hakuprosessi 
 
Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään keskiviikkona 22.1.2020. Kerro hakemuksessasi miten oma osaamisesi peilautuu yllä mainittuihin kriteereihimme ja miksi juuri sinä olisit sopiva Aurinkomatkojen oppaaksi. 
 
Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä kutsumme hakijoita osallistumaan videohaastatteluun ja ennakkotehtäviin jo ennen hakuajan päättymistä. Mikäli etenet videohaastatteluihin asti, niin viimeinen vastausaika niihin päättyy sunnuntaina 26.1. Videohaastattelun ja ennakkotehtävät läpäisseille henkilöille järjestämme henkilökohtaisen haastattelun Vantaalla 19.-21.2.2020.  
 
Työhön valituille järjestämme maksuttoman ja palkattoman koulutuksen Vantaalla 16.-20.3.2020. Varsinainen opastyöhön perehtyminen tapahtuu työskentelykohteessa työsuhteen alettua. Työsuhteen muoto on määräaikainen, aluksi noin maaliskuun lopusta lokakuun loppuun. Ennen työsuhteen aloittamista teetämme valituille henkilöille työhöntulotarkastuksen sekä huumausainetestin.