(Poistunut julkaisusta)

Matkaopas, Aurinkomatkat
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Aurinkomatkat, Suomen luotetuin matkanjärjestäjä, toteuttaa suomalaisten lomaunelmia jo yli 50:nnettä vuotta. Oy Aurinkomatkat - Suntours Ltd Ab on perustettu vuonna 1963, ja se kuuluu Finnair-konserniin. Suomalaisella Aurinkomatkat Oy:llä on tytäryhtiö Virossa, Aurinko Oü. Aurinkomatkat vei vuonna 2017 lomalle 214 000 asiakasta. Aurinkomatkojen osuus Suomen valmismatkoista oli 27 %. Vuonna 2017 Aurinkomatkat Oy:n palveluksessa oli 165 henkilöä, joista 76 työskenteli matkakohteissa ulkomailla. Aurinkomatkojen liikevaihto vuonna 2017 oli 195 miljoonaa euroa.


 
Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita 


MATKAOPPAITA


luomaan asiakkaillemme hetkiä, jotka jäävät elämään. 


Matkaoppaana olet toteuttamassa asiakkaillemme matkoja, jotka rakentuvat Finnairin kattavan ja kiinnostavan reittiverkoston päälle ja vastaavat erilaisten matkailijoiden toiveisiin. Työnkuvasi on monipuolinen ja palvelet asiakkaitamme kohdaten heitä vaihtuvissa tilanteissa. Lisäksi vastaanotat ja lähetät asiakkaitamme lentokentällä sekä toteutat kohteesi retkiohjelmaa ja myyt lisäpalveluita. Työskentelykohteesta ja vahvuuksistasi riippuen työtehtävänäsi voi olla myös Hyvän olon-tuotteiden organisointia ja ohjaamista. 


Odotamme sinulta:


 • Vähintään kahden vuoden kokemusta myynnillisestä sekä haasteellisesta asiakaspalvelusta
 • Vähintään toisen asteen tutkintoa suoritettuna.
 • B-ajokorttia (on ollut voimassa vähintään vuoden) ja valmiutta autolla/mopolla/skootterilla liikkumiseen kohteessa.
 • Ensiapukoulutusta suoritettuna ennen työsuhteen alkamista.
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.
 • Digitaalisten työkalujen hallintaa, kuten Office-ohjelmat, sosiaalinen media sekä tiedonhaku verkosta.
 • Positiivista asennetta sekä omatoimista otetta osaamisen kehittämiseen.
 • Vahvoja vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja.
 • Oma-aloitteista ja myynnillistä palveluasennetta.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on:


 • Matkailualan koulutus.
 • Kokemusta ulkomailla työskentelemisestä ja asumisesta.
 • Muuta kielitaitoa.
 • Mahdollisuus pidempiaikaiseen sitoutumiseen opastyöhön.
 • Liikunnanohjaajan tai ryhmäliikunnan ohjaajan koulutus ja/tai vahva liikunnallinen harrastuspohja.
   

Tarjoamme sinulle työpaikan Suomen luotetuimman matkanjärjestäjän palveluksessa. Pääset tekemään monipuolista asiakaspalvelutyötä vaihtelevissa työskentelykohteissa. Järjestämme sinulle asumisen työskentelykohteessa sekä vakuutuksen työ- ja vapaa-ajalle työsuhteen aikana. Henkilökuntamme käytössä on Aavan työterveyshuolto. Lisäksi saat alennuksia Aurinkomatkojen matkapaketeista 4 kuukauden työskentelyn jälkeen. 


Lue lisää: 


- Hausta ja oppaan työstä: http://www.aurinkomatkat.fi/yritysinfo/oppaaksi-aurinkomatkoille
- Hyvään oloon -tuotteista: http://www.aurinkomatkat.fi/aktiivilomat-hyvaan-oloon


Hakuprosessi

Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 20.1.2019. Kerro hakemuksessasi miten oma osaamisesi peilautuu yllä mainittuihin kriteereihimme ja miksi juuri sinä olisit sopiva Aurinkomatkojen oppaaksi?

Kannattaa toimia nopeasti, sillä kutsumme hakijoita osallistumaan videohaastatteluun ja ennakkotehtäviin jo ennen hakuajan päättymistä. Mikäli etenet videohaastatteluihin asti, niin viimeinen vastausaika niihin päättyy ti 22.1. Videohaastattelun ja ennakkotehtävät läpäisseille henkilöille järjestämme henkilökohtaisen haastattelun Vantaalla (ke 13.2. ja pe 15.2.). 

Työhön valituille järjestämme maksuttoman ja palkattoman koulutuksen Vantaalla 18.-22.3.2019. Varsinainen opastyöhön perehtyminen tapahtuu työskentelykohteessa työsuhteen alettua. Työsuhteen muoto on määräaikainen, aluksi maalis-huhtikuun vaihteesta lokakuun loppuun. Odotamme sinulta sitoutumista mielellään vähintään vuodeksi eteenpäin. Ennen työsuhteen aloittamista teetämme valituille henkilöille suppean turvaselvityksen, työhöntulotarkastuksen sekä huumausainetestin.


Mahdolliset kysymyksesi tehtävään liittyen voit lähettää meille osoitteeseen rekry@finnair.fi.