(Poistunut julkaisusta)

Matkamyyjiä (kesätyö)
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Haemme kesäksi iloiseen tiimiimme MATKAMYYJIÄ Helsingin Myyntipalveluun.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Nautitko työstä myynnin parissa? Jos lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia sekä englantia, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Matkamyyjänä myyt Tallinkin ja Silja Linen monipuolisia risteily-, reitti- ja hotellimatkoja lisäpalveluineen. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja aktiivinen myyntityö sujuu sinulta luontevasti. Osaat kuunnella asiakasta sekä kysyä häneltä oikeat asiat, jotta pystyt suosittelemaan ja myymään juuri hänelle sopivan matkakokonaisuuden. Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi sekä varmistat omalta osaltasi hänelle onnistuneen matkakokemuksen.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot. Kiiretilanteissa toimit tehokkaasti, mutta keskityt silti aina jokaiseen asiakkaaseen.

Asiakkaat ovat Myyntipalveluumme yhteydessä puhelimitse ja chatin kautta ja palvelet heitä sujuvasti suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Huomaathan, että työssä vaaditaan kaikkien mainittujen kolmen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työtä tehdään aukioloaikojemme puitteissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Työ alkaa 14.5.2018 kaksi viikkoa kestävällä koulutuksella, joka pidetään ma-pe päivittäin klo 9-17. Koulutukseen osallistuminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.8.2018 asti. Tämän jälkeen työsuhdetta saattaa olla mahdollista jatkaa samassa tehtävässä osa-aikaisena, joten tämä työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille.

Lisätietoja saat tarvittaessa myyntiryhmän esimieheltä: Jaana Leskinen, jaana.leskinen@tallinksilja.com.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.2.2018 internet-sivujemme kautta https://www.tallinksilja.fi/toihin-tallink-siljalle. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.