(Poistunut julkaisusta)

Matkamyyjä Tampereen matkamyymälään
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme MATKAMYYJÄÄ Tampereen Matkamyymälään.

Oletko positiivisesti myynti- ja palveluhenkinen ja nautit ihmisten kohtaamisesta päivittäin? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään juuri hänelle sopivat palvelut ja tuotteet? Jos lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia sekä englantia, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Matkamyyjänä myyt Tallinkin ja Silja Linen monipuolisia risteily-, reitti- ja hotellimatkoja lisäpalveluineen myymälässä asioiville asiakkaille sekä pienille ryhmille. Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja aktiivinen myyntityö sujuu sinulta luontevasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Osaat kuunnella asiakasta sekä kysyä häneltä oikeat asiat, jotta pystyt suosittelemaan ja myymään juuri hänelle sopivan matkakokonaisuuden. Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi sekä varmistat omalta osaltasi hänelle onnistuneen matkakokemuksen.

Sinulla on tavoitteellinen ote työntekoon. Olet ystävällinen ja sosiaalinen persoona. Olet oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Kiiretilanteissa toimit tehokkaasti, mutta keskityt silti aina jokaiseen asiakkaaseen.

Matkamyymälä muuttaa keväällä Ratinan uuteen kauppakeskukseen. Työvuorot ajoittuvat arkisin klo 8.00-18.15 ja lauantaisin klo 9.00-15.00 väliselle ajalle.

Työ alkaa 5.3.2018 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:lläsi varustettuna viimeistään 21.2.2018. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Finnberg puhelimella arkisin klo 14-16 välisenä aikana puh. 040-7733 849  tai riina.finnberg@tallinksilja.com