(Poistunut julkaisusta)

Matkalippujen tarkastaja
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Matkalippuja tarkastetaan kaikissa HSL-alueen joukkoliikennevälineissä ja koko Suomen junaliikenteessä. Tarkastustyön ohessa tarkastajat opastavat matkustajia matkantekoon liittyvissä asioissa sekä tekevät lippulajitutkimuksia.

Tule meille

MATKALIPPUJEN TARKASTAJAKSI

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen enintään kahtatoista asiakaspalvelusta ja joukkoliikenteestä innostunutta henkilöä, jotka ovat valmiita sitoutumaan pidempiaikaisesti ja kehittymään joukkoliikenteen asiakaspalvelutehtävissä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, valmiutta työskennellä vuorotyössä, hyvää terveyttä sekä hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, paineensietokykyä ja neuvokkuutta. Olet täysi-ikäinen, rehellinen ja luotettava, sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja halu tehdä työtä erilaisten ihmisten parissa. Koulutusvaatimuksena on keskiasteen koulutus (ylioppilas, ammatillinen perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto).

Tehtävän hoitaminen vaatii hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön englannin kielen osaamista. Työssä menestymistä auttaa myös ruotsin ja muiden kielten osaaminen.

Kuusi viikkoa kestävä tarkastajakurssi alkaa 2.9.2019. Kurssin suorittaminen edellyttää läsnäoloa. Kurssi järjestetään maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti klo 8-16. Lisäksi iltaopetusta on muutamia kertoja kurssin aikana. Teoriakoulutuksen jälkeen alkaa kuuden kuukauden pituinen työssäoppimisjakso.

Tehtävän palkkaus koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta (2100,59 euroa/kk), henkilökohtaisesta lisästä, aiemman työkokemuksen perusteella maksettavasta lisästä ja työaikakorvauksista. Kurssin ajalta (6 viikkoa) maksamme 1 650 euron kurssirahan.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja hyvät henkilöstöedut. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla.

Hae tehtävää viimeistään 25.02.2019 klo 16.00. Liitä ansioluettelo hakemukseesi.
Lähetämme kaikille jatkoon päässeille sähköpostitse kutsun videohaastatteluun.

Lisätietoja verkkosivulla matkalippujentarkastajaksi.hsl.fi

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 9-15 tarkastusesimiehet Sanna Hirvi, puh. 09 4766 4179, Jaana Juvonen, puh. 09 4766 4180 ja Kaisa Maijala, puh. 09 4766 4299. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@hsl.fi. Lisätietoja myös verkkosivulla https://matkalippujentarkastajaksi.hsl.fi/#/

Hakuaika päättyy 25.2.2019 16:00