Matkalippujen tarkastaja (2) / Katutilavalvonta
Tampereen kaupunki / Katutilavalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Tampereen kaupungin matkalippujen tarkastajat huolehtivat Tampereen seudun joukkoliikenteen alueen lipuntarkastuksesta. Junissa tarkastustoiminnan järjestää VR. Riittävän usein tapahtuvalla ja näkyvällä tarkastustoiminnalla ennalta ehkäistään liputta matkustamista. Tarkastustoiminnalla turvataan myös lipputuloja ja tavoitteena on tarjota hyvä asiakaspalvelukokemus jokaiselle matkustajalle.

Lipuntarkastustyön ohessa matkalippujen tarkastaja neuvoo matkustajia matkantekoon liittyvissä asioissa sekä tekee tiivistä yhteistyötä joukkoliikenteen kanssa.

Haemme kahta (2) matkalippujen tarkastajaa vakinaiseen virkasuhteeseen 28.2.2022 alkaen. Matkalippujen tarkastajien toiminta perustuu lakiin joukkoliikenteen tarkastusmaksusta sekä lakiin järjestyksen pitämisestä joukkoliikenteessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto.

Lisäksi odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä käytännön englannin kielen osaamista. Koulutamme tehtävään.

Eduksi katsotaan muu kielitaito ja hyvät ICT-taidot.

Lisätietoja tehtävästä antavat katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194 sekä vastaava matkalippujen tarkastaja Marjo Äijö, puh. 041 730 5505, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 31.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194 sekä vastaava matkalippujen tarkastaja Marjo Äijö, puh. 041 730 5505, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot