(Poistunut julkaisusta)

Matkalaskuntarkastaja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla Suomen kiinnostavimman teknologiayrityksen palveluksessa?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkiö Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Meyer Turku Oy:n talousosasto tuottaa Turun telakan ja sen tytäryhtiöiden kirjanpito-, rahoitus- ja projektikontrolleripalveluja. Haemme nyt vahvistusta talousosastolle, ja etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen:

MATKALASKUNTARKASTAJAA

Tehtävään kuuluvat työt:
• matkalaskujen tarkastus
• matkalaskujen laatijoiden neuvonta ja ohjeistus matkalaskuohjelman käytössä
• avustavat kirjanpidon työt

Edellytykset

Edellytämme:
• kaupallisen alan koulutusta
• muutaman vuoden työkokemusta
• aktiivista ja avointa otetta asioihin, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kyseenalaistaa
• alv-lainsäädännön osaamista
• suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiiviset. Tarjoamme erittäin kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Hetti Virtanen perjantaisin 8.6. ja 15.6. klo 13–15. puh. 0505889825.