(Poistunut julkaisusta)

Matkailuneuvoja
Fiskars Oyj Abp

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Fiskars Oyj Abp  / Fiskars Village hakee kahta

MATKAILUNEUVOJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.-31.8.2019 väliselle ajalle. Mahdollisuus myös viikonlopputöihin syyskuusta lähtien.

Matkailuinfopisteessä ensisijaisesti palvelemme ja neuvomme matkailijoita. Tehtäviin kuuluu mm. opastamista, yleistä tiedottamista, markkinointia, verkkokaupan hallintaa sekä Fiskars Village -tuotteiden myyntiä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englanninkielen taitoa ja muu kielitaito on aina eduksi. Omaat todella timanttisen asenteen asiakkaiden palveluun ja olet loistava tiimipelaaja. Sinulla on kyky toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä oppia nopeasti uusia asioita.

Olet empaattinen ja sympaattinen asiakaspalvelija ja omaat hyvän tilannetajun. Osaat myös tuottaa markkinoinnillisia sisältöjä erilaisiin kanaviin sekä omaat ymmärrystä ja työkokemusta myös digitaalisesta mediasta. Edellytämme työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Matkailualan koulutus on etu, mutta ei välttämätön.

Infopiste on avoinna 1.6.-31.8.2019 päivittäin (ma-su) klo 10-18. Odotamme, että sinulla on valmius työskennellä infopisteen aukioloaikojen mukaisesti.

Hakijalta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää. Autamme mahdollisuuksien mukaan myös asuntojärjestelyissä.

Lähetäthän hakemuksesi perjantaihin 15.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.fiskarsgroup.com/careers

Lisätietoja tehtävästä antaa Fiskars Village Info puh. 019 277 7504 tai sähköpostitse fiskarsvillageinfo@fiskars.com