(Poistunut julkaisusta)

Matkailun projektipäällikkö
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Yrityssalolle matkailualan asiantuntijaa kehittämisprojektin projektipäälliköksi. Tärkein tehtäväsi on toimia matkailualan kehittäjänä, yritysten kumppanina ja matkailuhankkeen projektipäällikkönä toteuttaen niitä toimenpiteitä mitä projektissa vaaditaan. Projektipäällikkönä työskentelet yhteistyössä matkailuyritysten, hankekumppaneiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen jo laadittua ja rahoittajan hyväksymää projektisuunnitelmaa.
Odotamme sinulta
- henkilökohtaista erityisosaamista joltain matkailualan kehittämisen osa-alueelta, jota voidaan hyödyntää toimialan kehittämisessä
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä pelisilmää
- oma-aloitteisuutta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- oma auto, jotta pääset tapaamaan matkailualan yrityksiä Salonseudulla
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijalta soveltuvaa matkailualan tutkintoa ja/tai työkokemusta matkailun ja elämysteollisuuden kehittämistehtävistä.
Muut tiedot
’’Coastal Bootcamp – matkailun yhteistyön kehittämishanke Lounais-Suomen rannikkoalueella’’ on Yrityssalon hallinnoima ja Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettu projekti, jossa osatoteuttajina ovat mukana Kemiönsaaren kunta, Paraisten kaupunki ja Metsähallitus.
Hankkeen tavoitteena on mm. tukea matkailualan yrityksiä kasvussa ja kehittymisessä, kannustaa heitä teknologian käyttöönottoon, rakentaa laajempia yhteistyömahdollisuuksia, tehdä alaan liittyvää ennakointityötä ja huomioida tulevaisuuden matkailutrendit kehittämistyössä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän määräajalle 7.1.2020 - 30.6.2021. Työsuhde solmitaan suoraan Yrityssalon kanssa. Mikäli haluat olla osallisena Yrityssalon monialaista asiantuntijajoukkoa, olet sosiaalinen ja nautit olla ihmisten kanssa tekemisessä niin hae tehtävää 21.10.19 mennessä lähettämällä cv ja hakemus palkkatoiveen kera charlotta.jaakkola@vmp.fi otsikolla Matkailun projektipäällikkö. Palkkaus perustuu AVAINTES:iin sekä projektissa varattuun rahoitukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Charlotta Jaakkola VMP Varamiespalvelu (044 572 9949) maanantaina 14.10 klo 12-13 sekä keskiviikkona 16.10 klo 16-16.30.
Kesto
30.6.2021
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, Charlotta.Jaakkola@vmp.fi, 044 572 9949
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.10.2019 mennessä.