Matkailuautojen puhtaanapitäjä (ulkopesut ja fiksaukset)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme tunnollista ja käsistään kätevää henkilöä matkailuautojen ulkopintojen pesu- ja fiksaustehtäviin Kuopioon.

Työtehtäviin kuuluvat pesun lisäksi myös huoltokohteiden tarkastus, kaasupullojen vaihto sekä ajoittain pikkukorjauksia ja ulkopuolen vahauksia.

Kokemus fyysisistä ja teknisistä työtehtävistä sekä autofiksauksesta katsotaan hakijalle eduksi.

Etusijalla ovat hakijat, jotka voivat työskennellä syyskuun loppuun ja senkin jälkeen tarvittaessa keikkaluontoisesti loppu vuoden aikana.

Hakijoilta odotamme

  • b-ajokorttia
  • joustavuutta ja huolellisuutta
  • reipasta asennetta työtä kohtaan

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 


Tarjoamme työntekijälle mukavan ja monipuolisen kesätyön matkailuautojen parissa sekä vähintään TESin mukaisen palkkauksen.

Palkka: TES tai Sopimuksen mukaan, tuntipalkka

Työ on osa-aikatyötä ja viikossa työtunteja on tarjolla vaihtelevasti noin 20h-25h/viikko. Työt alkavat toukokuun puolella ja hyvälle työntekijälle tunteja on tarjolla pitkälle syksyyn asti.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesI ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.  Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista, joten ethän aikaile hakemuksen teossa.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Annamari Leivo
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 055 2912
annamari.leivo@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134411
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio