Matkailualan projektipäällikkö Cursor Oy:lle
Cursor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2021

Haemme nyt asiakkaallemme Cursor Oy:lle matkailualan projektipäällikköä Kotkaan!

Projektipäällikkönä vastaat matkailutiimin osana Kaakkois-Suomen-Venäjä -ohjelman CBC matkailuhankkeiden toteutuksesta ja hallinnoinnista. Hankkeen tavoitteena on matkailutuotteiden tuotteistaminen ja testaaminen erityisesti risteilysektorilla, matkajärjestäjien verkoston rakentaminen, näkyvyys- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen. Lisäksi pääset kehittämään Kaakkois-Suomen ja Venäjän rajanvälistä veneilymatkailua sekä edistämään piensatamapalvelujen parantamista.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeiden hallinnoinnista asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Osallistut hankkeiden tilaisuuksiin ja muiden toimenpiteiden suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Toimit pääyhteyshenkilönä venäläisiin ja suomalaisiin kumppaneihin sekä ohjelman viranomaisiin. Tuet hankkeiden markkinointisuunnitelmien toteutusta, mm. median, internetin ja tapahtumien kautta suomen, venäjän ja englannin kielellä. Seuraat hankkeiden budjettien toteutusta, järjestät kilpailutuksia ja koordinoit hankkeen ulkoistettujen asiantuntijoiden työtä. Tuotat hankkeiden raportit englannin kielellä.

Edellytämme sinulta monipuolista matkailualan osaamista, markkinatuntemusta ja hyvää työskentelyasennetta, sekä kokemusta kansainvälisten hankkeiden hallinnoinnista ja toteutuksesta. Erinomaista suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa (hankkeiden virallinen raportointikieli on englanti). Eduksi luetaan venäjän kielen taito, laaja kontaktiverkosto yritysmaailmaan sekä julkiseen sektoriin seudullisesti ja Venäjällä sekä perinteisen ja sähköisen markkinointiosaaminen. Kokemus kv-tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä sekä erityisesti merimatkailun ja risteilysektorin tuntemusta.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavaa työotetta, hyvää organisointikykyä ja myyntihenkisyyttä. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Lisäksi kokemus EU / ENI-hankkeista on eduksi ja työssä menestymistäsi tukee tehtävään soveltuva koulutustaustasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän Itäisen Suomenlahden rannikon talousalueella. Työssäsi menestymistä ovat tukemassa asiantunteva tiimi ja muut kollegat. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka ja alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ohessa olevan hakulinkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472228
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu, Yrittäjyys
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (heikki.inhala (a) barona.fi)
  • Sijainti: Kotka, Hamina, Miehikkälä, Pyhtää, Virolahti, Loviisa