(Poistunut julkaisusta)

MATKA-ASIANTUNTIJOITA
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme iloiseen ja monipuoliseen tiimiimme MATKA-ASIANTUNTIJOITA Helsingin Myyntipalveluumme.

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Nautitko työstä myynnin parissa? Jos lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea, ruotsia sekä englantia, niin saatat olla etsimämme henkilö!

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja aktiivinen myyntityö sujuu sinulta luontevasti. Matka-asiantuntijana myyt Tallinkin ja Silja Linen monipuolisia risteily-, reitti- ja hotellimatkoja lisäpalveluineen. Osaat kuunnella asiakasta sekä kysyä häneltä oikeat asiat, jotta pystyt suosittelemaan ja myymään juuri hänelle sopivan matkakokonaisuuden. Saat asiakkaan tuntemaan itsensä tervetulleeksi sekä varmistat omalta osaltasi hänelle onnistuneen matkakokemuksen.

Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot. Kiiretilanteissa toimit tehokkaasti, mutta keskityt silti aina jokaiseen asiakkaaseen.

Palvelet asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi useassa eri kanavissa: puhelimitse, e-maililla sekä chattailemalla. Huomioithan, että työssä vaaditaan kaikkien mainittujen kolmen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työtä tehdään aukioloaikojemme puitteissa, myös iltaisin ja viikonloppuisin (ma-pe klo 8-20, la-su klo 9-17).

Lisäksi tallinksiljalaisena työkaverina ja työntekijänä olethan

  • positiivinen, suvaitsevainen, toiset huomioon ottava ja kannustava
  • teet parhaasi ja autat muita onnistumaan
  • olet luotettava, ammattitaitoinen, rehellinen, motivoitunut ja joustava
  • arvostat työkavereita ja toimit esimerkkinä kaikille
  • ideoit, kehität, uudistat ja uudistut
  • olet erinomainen vuorovaikuttaja, jaat tietoa, annat ja pyydät palautetta myös itsellesi

Tarjoamme sinulle monipuoliset matka-asiantuntijan myyntitehtävät, mahdollisuuden perehtyä matkailualaan Itämeren suurimmassa laivayhtiössä, hyvät työsuhde-edut sekä mahtavan tiimin ympärillesi.

Työ alkaa 9.12.2019 kaksi viikkoa kestävällä koulutuksella, joka pidetään ma-pe päivittäin klo 9-17. Koulutukseen osallistuminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Haemme ensisijaisesti osa-aikaisia työntekijöitä (n. 15-20 h/ viikko), jotka voivat kesäsesonkina (kesä -elokuu) tehdä 80-100 % työaikaa.  Myös koko -aikainen työsuhde heti työsuhteen alusta voi olla mahdollinen. Työsuhde on määräaikainen 30.9.2020 asti, mahdollisuus jatkoon on kuitenkin olemassa myös tämän jälkeen.

Lisätietoja saat tarvittaessa Team Leadereiltä: Jaana Leskinen, jaana.leskinen@tallinksilja.com. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.10.2019. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.