(Poistunut julkaisusta)

MATKA-ASENTAJA, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019
Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa. Ydintoimintojamme ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle. Kykymme toimittaa maailmanluokan ohjelmisto- ja laitetoimituksia perustuu yrityksen määrätietoiseen panostukseen uuden teknologian ja digitalisaation suomiin mahdollisuuksiin. On sitten kyse yksittäisen työstökoneen automatisoinnista tai kokonaisesta tehdastoimituksesta, Fastems on valmistavan teollisuuden mukana luomassa uusia liiketoimintamalleja sekä voittamassa taistelua markkinoista, suorituskyvystä ja osaajista. Fastemslaisia on jo yli 400, kulttuurimme antaa meille kyvyn loistaa ja on avain jatkuvaan uudistumiseemme.

 

Haemme Fastemsin asennustiimiin nyt
 
Matka-asentajaa
 
Matka-asentajana vastaat osaltasi matka-asennustiimissä teollisuusautomaatioratkaisujen asennuksista. Kokemuksen karttuessa pystyt myös toimimaan asennustiimin nokkamiehenä. Vaikka toimit osana asennustiimiä, kykenet itsenäisten ratkaisujen tekemiseen ja tulkitset sujuvasti sekä mekaniikka- että sähkökuvia. Työ tehdään lähes kokonaisuudessaan asiakkaan tiloissa, joten matkustaminen on olennainen osa tehtävääsi. Asiakkaamme sijaitsevat pääasiassa Keski-Euroopassa ja Aasiassa, mutta asennuksia tehdään lähes globaalisti.
 
Olet etsimämme henkilö, jos hallitset sähkö- ja mekaniikkakokoonpanotyöt ja olet valmis matkustamaan työssäsi. Olet asiakaslähtöinen, joustava ja tiimityötaitoinen. Työtäsi teet tarkalla ja huolellisella otteella, monissa tilanteissa olet yrityksemme näkyvin kasvo asiakkaalla. Olet toimeen tarttuva, luotettava, reipas ja tiimityötaitoinen.
 
Tässä työssä menestyäksesi tarvitset:
 
- Valmiutta matkatyöhön, arviolta työ vaatii noin 200 matkapäivää / vuosi
- Soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esim. mekaniikan, sähkön, automaation tai elektroniikan parista
- Kokemusta vastaavista asennustehtävistä
- Tuntemus FMS – järjestelmistä katsotaan eduksi
- Sujuvaa englannin kielitaitoa
- tietoteknisiä perustaitoja
 
Tehtävässä näet konkreettiesti työsi tulokset. Sinulla on hieno mahdollisuus työskennellä valmistavan teollisuuden tulevaisuutta muovaavien asiakkaiden kanssa. Pääset työskentelemään johtavan teollisuusautomaatiotoimittajan tuotteiden parissa alan uusimpia teknologioita hyödyntäen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja edut sekä innostavan ja motivoituneen työyhteisön.
 
Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438.
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.