(Poistunut julkaisusta)

Material Planner
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme asiakasyritykseemme kasvavaan tiimiin Helsinkiin Material Planner'ia/ ostajaa määräaikaiseen tehtävään, joka kestää ainakin 6kk, todennäköisesti vuoden tai pitempään. Työn aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Tässä tehtävässä vastaat valmistavan teollisuuden materiaalihankinnoista läpi tuotantoprosessin. Osallistut tarvittaessa tarjousneuvotteluihin, hoidat tilauksia SAP:n kautta sekä vastaat materiaalien laadusta ja oikea-aikaisesta toimituksesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raportoida toteutuneista materiaalikustannuksista projekteittain sekä käsitellä hankintoihin liittyviä reklamaatioita ja laskuja. Työskentelet osana projektitiimiä, jossa ostot tehdään projekteittain ja suurin osa muista henkilöistä on teknisiä asiantuntijoita kuten suunnittelijoita tai projektipäälliköitä.

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä aikaisempaa työkokemusta oston/hankinnan/tuotannon suunnittelun tehtävistä vähintään avustavasta roolista. Sinulla on kykyä ja kiinnostusta ymmärtää teknisten tuotteiden toimintaperiaatteita, kehittää ostotoimintaa tehokkaammaksi ja oikea-aikaisemmaksi sekä valmiutta toimia toimittajaneuvotteluissa sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta SAP:sta tai vähintään muista vastaavista toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän kansainvälisessä valmistavan teollisuuden yrityksessä, jonka tuotteet ovat alansa parhaita ja ympäristöystävällisimpiä teknisellä suorituskyvyllä mitattuna.

Haethan tehtävään pikaisesti, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.