Material Flow Scheduler, Borealis Oy, Porvoo, Kilpilahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Oletko kiinnostunut materiaalivirtauksesta, sekä siitä miten sitä voidaan kehittää ja tehostaa? Jos vastasit kyllä, tässä voisi olla tehtävä juuri sinulle. Etsimme asiakasyrityksellemme Borealis Oy:lle Porvooseen Material Flow Scheduleria vakituiseen tehtävään. Lue lisää ja hae jo tänään!
KUVAUS
Etsimme asiakasyrityksellemme Borealis Oy:lle mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään Material Flow Scheduleria. Tehtävässä tulet toimimaan osana tuotannonsuunnittelun tiimiä. Tässä on oiva ja ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan oppimaan lisää materiaalivirtauksesta sekä kehittymään tehtävässä.
Tulet työskentelemään yhdessä useiden sidosryhmien kanssa ja yleisimpiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi materiaalituotannon tarkka seuranta ja ennakointi tämän osalta, budjetointi ja sen seuraaminen ja muun muassa kehitystehtävät.

Tarjoamme


* Vakituisen sopimuksen
* Mahdollisuuden edetä ja kehittyä tehtävässä
* Tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen

TYÖNKUVA

* Materiaalivirran suunnittelu ja aikatauluttaminen
* Budjetointi ja budjetinseuranta
* Pakkausmateriaalien tilaus
* Tuotannon seuraaminen ja ennakoivat tehtävät
* Overflow-laskujen käsittely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. logistiikka tai tuotantotalous)
* Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen osaaminen
* Hyvät tietotekniset taidot (MS Office)
* Aiempi työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä, esimerkiksi kesätöiden kautta, katsotaan eduksi
* SAP-osaaminen katsotaan eduksi


Henkilönä sinulla on positiivinen asenne, olet kiinnostunut alasta ja rohkea tekemään päätöksiä. Olet myös itsenäinen ja eteenpäinpyrkivä sekä valmis ottamaan vastaan haasteita ja lisäksi sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, syyskuussa
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Porvoo, Kilpilahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Borealis Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksemme ja vuosikymmenten kokemuksemme avulla tarjoamme keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Uudistumme ja luomme uutta kestävämpää tulevaisuutta varten: vauhditamme siirtymistä kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme perustanamme sitoumuksemme turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot