(Poistunut julkaisusta)

Material Controller
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Haemme aktiivista ja paineensietokykyistä Material Controlleria vuoden 2018 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Päätehtäviäsi ovat toimitusohjelmien laatiminen ja lähettäminen, toimittajayhteistyö sekä materiaalivirran seuranta eri seurantapisteissä. Teet yhteistyötä kuljetusliikkeiden, asiakkaiden, toimittajien sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Tavoitteena on osaltasi itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa varmistaa materiaalien oikea-aikainen saapuminen sekä tuotannon häiriöttömyys.

Tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa auttaa soveltuva tekninen tai kaupallinen, esimerkiksi logistiikan tradenomin koulutus. Arvostamme monipuolista kokemusta tilaus-toimitusketjusta, mutta voit olla myös uraasi aloitteleva tuleva materiaalihallinnan ammattilainen. Toimintatavaltasi olet aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Toimit organisoidusti ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon paineen alla ja työskentelemään sinnikkäästi tehtävien loppuunsaattamiseksi annetuissa aikarajoissa. Hallitset MS Office –ohjelmat ja sinulla on mahdollisesti käyttökokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, saksan kielitaito on eduksi. Liiketaloudellinen ajattelutapa ja päämäärätietoinen työote ovat tehtävässä tarpeen.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.4.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Carola Kanerva, Manager, Materials Management. Puh. +358503170595