(Poistunut julkaisusta)

Materiaalivastaava (Vendor Scheduler)
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

    

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvo valmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa. Pilkington Automotive Finland Oy:llä on ajoneuvolasitehtaat Laitilassa ja Tampereella. Espoossa toimii varaosalasien tukkuliike ja Laitilassa laivojen vaativia lasituksia toimittava yksikkö Pilkington Marine. Lisäksi Pilkington Automotive omistaa Lahdessa toimivan Pilkington Lahden Lasitehdas Oy:n. Pilkington Automotiven Suomen yhtiöiden liikevaihto viime tilikaudella oli 114 milj. € ja henkilökunnanmäärä on 571.

Pilkington Automotive Finland Oy on Euroopan markkinajohtaja erikoisajoneuvolasituksissa. Valmistuksesta  97% menee vientiin. Yrityksen tuotekehitys ja valmistus toteuttavat laseja kaikkialle maailmaan, kaikkiin kulkuneuvoihin linja-autoista traktoreihin ja puimureihin sekä juniin että raitiovaunuihin, pois lukien suurien sarjojen henkilö- ja kuorma-autot.

Liiketoimintastrategian mukaisesti Pilkington Automotive haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Tällä hetkellä yritys keskittyy mm. informaatioteknologian integroimiseen ajoneuvolasitukseen. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Pilkington Automotivessa työturvallisuus on johtava perusarvo.

 

Haemme Laitilan tehtaalle henkilöä

Materiaalivastaavaksi (Vendor Scheduler)

Vastaat Laitilan tehtaalla siitä, että tuotantosuunnitelman mukaiset materiaali- ja raaka-ainetoimitukset saapuvat oikeamääräisinä oikeaan aikaan ja paikkaan.

Vastaat tehtaan varastojen hallinnasta ja ymmärrät hyvin varastojen taloudellisen merkityksen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – laadukkaalla toiminnallasi pidät tehtaan käynnissä. Pääasiallinen työkalusi tulee olemaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmä. Raportoit tehtävässäsi tehtaan logistiikkapäällikölle.

Luonteeltasi olet positiivinen, järjestelmällinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia.

Sinulta vaaditaan hyviä esimiestaitoja ja vastuunottokykyä. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja myös antamaan sitä rakentavasti. Sinulla on halu kehittää itseäsi, alaisiasi ja prosesseja sekä kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi tuotantotalouden tai logistiikan insinööri/DI tai liiketalouden tradenomi. Sinulla voi olla myös joku muu soveltuva korkea-asteen tekninen tai kaupallinen koulutus.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito, mikä on myös pääasiallinen työkielemme, englannin kielen lisäksi. Koska olemme kansainvälinen yritys ja suurin osa toimittajistamme on ulkomaisia, tarvitset lähes päivittäin hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden keskiössä.

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut. Lisätietoa tehtävästä antaa Jyrki Vuoriaho, Smile Henkilöstöpalvelut puh. 050 555 5425. Pyydämme lähettämään hakemuksesi 26.11.2018 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.