(Poistunut julkaisusta)

Materiaalivastaava (Vendor Scheduler)
Pilkington Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme Laitilan tehtaalle henkilöä

Materiaalivastaavaksi (Vendor Scheduler)

Vastaat Laitilan tehtaalla siitä, että tuotantosuunnitelman mukaiset materiaali- ja raaka-ainetoimitukset saapuvat oikeamääräisinä oikeaan aikaan ja paikkaan.

Vastaat tehtaan varastojen hallinnasta ja ymmärrät hyvin varastojen taloudellisen merkityksen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – laadukkaalla toiminnallasi pidät tehtaan käynnissä. Pääasiallinen työkalusi tulee olemaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmä. Raportoit tehtävässäsi tehtaan logistiikkapäällikölle.

Luonteeltasi olet positiivinen, järjestelmällinen ja aikaansaava. Olet itsenäinen työssäsi, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia.

Sinulta vaaditaan hyviä esimiestaitoja ja vastuunottokykyä. Kykenet ottamaan vastaan palautetta ja myös antamaan sitä rakentavasti. Sinulla on halu kehittää itseäsi, alaisiasi ja prosesseja sekä kykenet vastaamaan ennakkoluulottomasti haasteisiin ja oppimaan niistä. Omaat hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet neuvokas yllättävissäkin tilanteissa.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi tuotantotalouden tai logistiikan insinööri/DI tai liiketalouden tradenomi. Sinulla voi olla myös joku muu soveltuva korkea-asteen tekninen tai kaupallinen koulutus.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito, mikä on myös pääasiallinen työkielemme, englannin kielen lisäksi. Koska olemme kansainvälinen yritys ja suurin osa toimittajistamme on ulkomaisia, tarvitset lähes päivittäin hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Saksan kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden keskiössä.

Rekrytointia hoitaa Smile Henkilöstöpalvelut. Lisätietoa tehtävästä antaa Jyrki Vuoriaho, Smile Henkilöstöpalvelut puh. 050 555 5425. Pyydämme lähettämään hakemuksesi 26.11.2018 mennessä osoitteeseen jyrki.vuoriaho@smilepalvelut.fi.