(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä/Millog Oy, Lyly
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Logistiikka -toimialalle Lylyn toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelu, materiaalin lähettäminen, vastaanottaminen sekä varaston ylläpito. Materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP –järjestelmiin sekä inventointi ovat osa toimenkuvaasi.

Olet palveluhenkinen, ahkera ja oma-aloitteinen työssäsi ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen.

Luemme eduksesi aiemman kokemuksen varasto- tai terminaalityöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaidon sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemuksen materiaalitoimintojen osalta. Lisäksi arvostamme tietotekniikkamateriaalin tuntemusta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tiinaliisa Tani-Lahtinen, puh. 040 315 7064, etunimi.sukunimi@millog.fi ja materiaalitiimin vetäjä Tero Uotila, puh. 040 315 7515, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.5.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.