(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Upinniemi
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme Upinniemen toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden varaosapalvelu, varaosamateriaalin käsittely, keräily, lähettäminen ja vastaanottaminen sekä inventointi. Myös materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP-järjestelmiin kuuluvat toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta palveluhenkisyyttä, ahkeruutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä tiimityöskentelyyn. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastonhoitotehtävistä, materiaalinkäsittelykoneista ja SAP- järjestelmästä materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän vakaassa organisaatiossa, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Harri Huhto puh. 040  315 8041, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työskentelyn edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.