(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme logistiikkatoimialalle Riihimäen toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelu, materiaalin siirrot alueella, materiaalin kerääminen, pakkaaminen, lähettäminen, vastaanottaminen sekä varaston ylläpito. Materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP –järjestelmiin sekä inventointi ovat osa toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta palveluhenkistä, vastuullinen ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä ryhmän jäsenenä. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja huolellinen.

Luemme eduksesi aiemman kokemuksen terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaidon sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemuksen materiaalitoimintojen osalta. Tehtävien hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja kuorma-autokortti katsotaan eduksi. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde ja tehtävä alkaa syksyn aikana. 


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Tapio Riikoselta, puh. 040 315 7095 / tapio.riikonen@millog.fi  

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 24.9.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi