(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Pansio
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haemme määräaikaista materiaalityöntekijää Pansion toimipaikkaan 

Tehtäviisi sisältyvät materiaalin vastaanottoon, varastointiin ja keräilyyn liittyvät tehtävät sekä materiaalin pakkaaminen ja lähettäminen. Olet tärkeä osa sisäisille ja ulkoisille asiakkaille tuottamaamme varaosapalvelua, mikä korostaa sosiaalisten taitojen ja aktiivisuuden merkitystä. Materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP-tietojärjestelmiin ja inventoinnit ovat osa tehtävääsi. Tehtävä on alustavasti määräaikainen 31.12.2021 asti.

Odotamme sinulta tiimimme jäsenenä oma-aloitteista, ahkeraa ja palveluhenkistä otetta työhön. Työskentelytyyliltäsi olet systemaattinen, vastuuntuntoinen ja pyrit omalla aktiivisuudellasi kehittämään logistiikkaamme sujuvammaksi. Halu uusien taitojen opetteluun ja positiivinen asenne ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Eduksi luetaan materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaidon ja SAP- järjestelmän tai vastaavan varastokirjanpitojärjestelmän käyttökokemuksen materiaalitoimintojen osalta.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää materiaalipäällikkö Henri Laaksoselta, puh 040 315 8127.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi