(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Niinisalo
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme Niinisalon toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden varaosapalvelu, varaosamateriaalin käsittely, keräily, lähettäminen ja vastaanottaminen sekä inventointi. Myös materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP -järjestelmiin kuuluvat toimenkuvaan.

Odotamme sinulta palveluhenkistä, huolellista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä ryhmän jäsenenä. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Työssäsi hyödynnät apuvälineenä erilaisia materiaalinkäsittelykoneita, joten työtehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastonhoitotehtävistä, materiaalinkäsittelykoneista ja SAP- järjestelmästä materiaalitoimintojen osalta.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Jouni Rajalalta, puh. 040 315 7918, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 24.9.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi