(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Niinisalo
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme Logistiikka -toimialalle Niinisalon toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden varaosapalvelu, varaosamateriaalin käsittely, keräily, lähettäminen ja vastaanottaminen sekä inventointi. Myös materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP -järjestelmiin kuuluvat toimenkuvaan. 

Odotamme sinulta palveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä ryhmän jäsenenä. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen varastonhoitotehtävistä, varaosamyyjänä toimimisesta, materiaalinkäsittelykoneista ja SAP- järjestelmästä materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisätietoja korjaamopäällikkö Jouni Rajalalta, puh. 040 315 7918, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.