(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Lievestuore
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme Logistiikka -toimialalle Lievestuoreen toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelu, materiaalin vastaanottaminen/lähettäminen, varastojärjestelyt ja materiaalin siirrot sekä inventointi.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. 

Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa, C-luokan ajokorttia sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Timo Töllinen, puh. 040 315 7514, etunimi.sukunimi@millog.fi ja materiaalipäällikkö Samuel Sivèn (tavoitettavissa 21.-27.10.), puh. 040 315 7613, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.