(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä (määräaikainen), Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Riihimäen toimipaikkaan

materiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten materiaalien inventointi (= laskenta), varaston järjestely ja materiaalin hyllypaikkojen merkitseminen sekä laskentatulosten vieminen tietojärjestelmään. Työskentely tapahtuu osittain ulkovarastoissa. Tehtävä on päivätyötä.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa.

Arvostamme kokemusta esimerkiksi varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa ja SAP-tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tapio Riikonen, puh. 040 315 7095, tapio.riikonen@millog.fi ja materiaalipäällikkö Seppo Salminen, puh. 040 315 7036, seppo.salminen@millog.fi. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.