(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä (määräaikainen), Millog Oy Lyly
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Logistiikka -toimialalle Lylyn toimipaikkaan

materiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelu, materiaalin vastaanottaminen/lähettäminen, varastojärjestelyt ja materiaalin siirrot sekä inventointi. Lisäksi kirjaat materiaalitapahtumat SAP -järjestelmiin.  

Olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja ahkera työssäsi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet järjestelmällisesti sekä vastuuntuntoisesti. Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tiinaliisa Tani-Lahtinen, puh. 040 315 7064, etunimi.sukunimi@millog.fi ja materiaalitiimin vetäjä Tero Uotila, puh. 040 315 7515, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.