(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä (määräaikainen), Millog Oy Lievestuore
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Haemme Logistiikka -toimialalle Lievestuoreen toimipaikkaan

KAHTA MÄÄRÄAIKAISTA MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Tehtävä alkaa kesäkuussa ja kestää 18.12.2020 saakka.

Oletko etsimämme materiaalityöntekijä?

Viihdytkö tehtävässä, jossa tarvitaan tarkkaa sekä täsmällistä työotetta? Materiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat varastojärjestelyt, materiaalin jälkikäsittely ja inventointi. Työpäiviäsi kuvaa monipuolisuus sekä vaihtelevuus, sillä pääset toimimaan erilaisissa tehtävissä saman päivän aikana.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa, C-luokan ajokorttia sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä. Sinulla on työssäsi osaavien kollegoiden tuki. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. 

Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla enemmän työtehtävästä tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Timo Tölliseltä, puh. 040 315 7514, etunimi.sukunimi@millog.fi tai materiaalipäällikkö Samuel Sivèniltä, puh. 040 315 7613, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.05.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin.  Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.