(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä (määräaikainen), Millog Oy Kalkku
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Haemme Kalkun toimipaikkaan

materiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tehtäviisi kuuluu erilaisten materiaalien inventointi, varaston järjestely ja materiaalin hyllypaikkojen merkitseminen sekä laskentatulosten vieminen tietojärjestelmään. Työskentely tapahtuu osittain ulkovarastoissa ja tehtävä on päivätyötä. 

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi reipasta asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. 

Arvostamme kokemusta esimerkiksi varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa ja SAP-tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta. 


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Me Millogilla panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Lisäksi kannustamme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta myös työajan ulkopuolella. Tehdään töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Jyrki Männiköltä, puh. 040 315 7399, jyrki.mannikko@millog.fi ja materiaalipäällikkö Tapio Sainiolta, puh. 040 315 7028, tapio.sainio@millog.fi. 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.6.2020 mennessä osoitteessa  www.millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi