(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä määräaikainen, Millog Oy Kalkku
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Logistiikka -toimialalle Kalkun toimipaikkaan 

materiaalityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiakaspalvelu, materiaalin vastaanottaminen/lähettäminen, varastojärjestelyt ja materiaalin siirrot sekä inventointi. Lisäksi kirjaat materiaalitapahtumat SAP -järjestelmiin.  

Olet palveluhenkinen, oma-aloitteinen ja ahkera työssäsi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja työskentelet järjestelmällisesti sekä vastuuntuntoisesti. Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa sekä SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisätietoja osastopäällikkö Jyrki Männiköltä, puh 040 7399 tai materiaalipäällikkö Tapio Sainiolta, puh 040 3157028.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.