(Poistunut julkaisusta)

Materiaalityöntekijä, mä / Millog Oy, Sodankylä
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.

Haemme Sodankylän toimipaikkaan

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ noin vuoden määräaikaiseen tehtävään

Tehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden varaosapalvelu, varaosamateriaalin käsittely, keräily, lähettäminen ja vastaanottaminen sekä inventointi. Myös materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP -järjestelmiin kuuluvat toimenkuvaan.

Odotamme sinulta palveluhenkistä, ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä ryhmän jäsenenä. Työskentelytyyliltäsi olet järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen. Työtehtävien hoitaminen edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastonhoitotehtävistä, materiaalinkäsittelykoneista ja SAP- järjestelmästä materiaalitoimintojen osalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Heikki Miettinen puh. 040 315 8049, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.9.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.