Materiaalitoimihenkilö, Millog Oy Hattula
Millog Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten varasto- ja asiakaspalvelutehtävien parissa ainutlaatuisessa työympäristössä? Entä arvostatko reilua johtamiskulttuuria ja näkisit itsesi kehitysmyönteisessä organisaatiossa, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin?


Haemme Millogin logistiikkatoimialalle Hattulan toimipaikkaan

MATERIAALITOIMIHENKILÖÄ


Millainen tehtävä sinua odottaa?

Toimit Hattulan toimipaikan materiaaliohjaajana. Tehtävässä vastaat toimipaikan materiaalien saatavuuden varmentamisesta, materiaalipuutteiden koordinoinnista ja informoinnista asiakkaille sekä hankintaan. Kotiinkutsutilausten tekeminen ja materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP-järjestelmiin kuuluu oleellisena osana tehtäviisi. Työnkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva.

Toimit yhteyshenkilönä toimipaikan asiakkaille ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kuten keskitetyn hankinnan, tuotannonohjaajien, työnjohdon ja tuotannonsuunnittelijoiden sekä muun varastohenkilöstön kanssa. Tarvittaessa osallistut myös varaston päivittäisiin materiaalinkäsittely tehtäviin. Lisäksi toimit materiaaliryhmän esimiehen sijaisena.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa joustavien työaikojen kera ja tehtävä on vakituinen. 


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta kokemusta materiaalihallinnan tehtävistä ja ymmärrystä hankintaketjusta. Tehtävässä onnistumista tukee hyvät organisointitaidot, tarkka ja huolellinen työote sekä positiivinen palveluasenne. Tehtävässä tulet tarvitsemaan myös hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä ajantasaista tietoteknistä osaamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää SAP-osaamista. Arvostamme tehtävässä onnistumista tukevaa koulutusta (esim. varasto-/logistiikka-alalta).


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävään liittyen: materiaaliryhmän esimies Timo Tammela 0403157325 tai materiaalijohtaja Tapio Sainio 0403157028 (ei tavoitettavissa vko 38).

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 30.9.2021 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496733
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Pylväs (laura.pylvas (a) millog.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Kanta-Häme