(Poistunut julkaisusta)

Materiaalitekniikan asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haemme materiaalitekniikan asiantuntijaa teknologiapalveluihimme. Tehtävässä pääset työskentelemään niin laitoskokonaisuuksien kuin yksittäisten laitteiden ja koneiden parissa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa energia-, prosessi- ja kemianteollisuuden toimijoista. Toimipaikkasi voi Kiwa Inspectan toimipisteistä olla esimerkiksi Helsinki, Oulu tai Tampere.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä useamman vuoden työkokemus materiaalitekniikasta ja olet toiminut myös teollisuuden parissa. Tunnet metalliset materiaalit. Suoritettu IWE-koulutus, SEM-käyttökokemus sekä energia- ja prosessiteollisuuden tuntemus ovat tehtävässä eduksi. Vaurioselvitykset sekä kunnossapidon ja riskienhallinnan osa-alueet ovat sinulle tuttuja.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, sujuvia vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia joustavasti ja aktiivisesti asiakkaiden kanssa sekä hyviä kirjallisia raportointitaitoja. Toimit mielelläsi myös kouluttajan roolissa ja hyödynnät luontevasti työssäsi lakeja, asetuksia ja standardeja. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote sekä palveluhenkisyys ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme hyviä it-taitoja sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella ja haluat kehittää sekä syventää osaamistasi. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius erityisesti Suomessa ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 16.10.2020.