(Poistunut julkaisusta)

Materiaalitekniikan asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme materiaalitekniikan asiantuntijaa toimintamme laajentuessa ja kehittyessä. Asiakaskuntamme koostuu mm. energia-, prosessi- ja kemianteollisuuden toimijoista kotimaassa sekä Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Pääset työskentelemään niin laitoskokonaisuuksien kuin yksittäisten laitteiden ja koneiden parissa. Tehtävänäsi ovat vaurioselvitykset ja rikkovan laboratorion asiantuntijatehtävät. Tämän lisäksi tarjoat tukea elinikäpalveluille, riskien arviointiin ja kunnonseurantaan. Toimipaikkasi on Vantaa.

Sinulla on vähintään 10 vuoden työkokemus materiaalitekniikasta ja olet toiminut myös teollisuuden parissa. Tunnet metalliset materiaalit, ja lisäksi muovien ja keraamien tuntemus katsotaan eduksi.  Tuotat ja laadit sujuvasti raportteja sekä kirjallisia selvityksiä. Vaurioselvitykset ovat sinulle tuttuja ja kunnossapito- ja riskienhallinnan osaaminen helpottavat työssä vauhtiin pääsemistä. SEM-käyttökokemus katsotaan eduksi. Kokemustasi ja osaamistasi täydentää tehtävään soveltuva materiaali- tai konetekniikan diplomi-insinöörin tai vastaava koulutus.

Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä, joka työskentelee sujuvasti niin itsekseen kuin porukassakin. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja vastuullisuutta. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät it-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 25.6.2018.