(Poistunut julkaisusta)

Materiaalisuunnittelun kesätyöntekijä, Pieksämäki
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko kiinnostunut kaluston kunnossapidosta ja ostamisesta? Kiinnostaako toiminnan kehittäminen? Kannattaa hakea materiaalisuunnittelun kesätyöntekijäksi!

Haemme nyt materiaalisuunnittelijaa tavaraliikenteen kaluston kunnossapidon ostotiimiin kesälle 2019 Pieksämäen konepajalle.

Pääset tutustumaan tavaraliikennekaluston kunnossapitoon ja tekemään materiaalisuunnittelun kesälomatuurauksia. Tehtävänkuva muodostuu tilausten käsittelystä ja kotiin kutsusta sekä materiaaliriiton seurannasta ja ennustamisesta. Samalla pääset kykyjesi mukaan kehittämään työskentelytapoja ja prosesseja sekä kartuttamaan omaa osaamistasi mukavien työkavereiden kanssa.

Odotamme että olet innostunut tekniikasta, ostamisesta ja operatiivisten ongelmien ratkaisemisesta. Tulet hyvin toimeen niin erilaisten ihmisten, kuin myös tietojärjestelmien kanssa. Tämän lisäksi tarvitset toimeen tarttuvaa positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta. Olet opinnoissasi todennäköisimmin toisen tai kolmannen vuoden korkeakouluopiskelija.

Tarjoamme sinulle kesätyöpaikan toimitusketju-yksikössä, jonka työ vaikuttaa satojen tuhansien junamatkustajien arkeen. Työpanoksesi myötä, olet osa ketjua, joka mahdollistaa turvallisen ja hyvin huolletun kaluston junamatkustamiseen. Työpaikkasi on Pieksämäen konepajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Reunila, materiaalisuunnittelun päällikkö, puh. 040 8626 312.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian ja viimeistään 28.02.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.