(Poistunut julkaisusta)

Materiaalisuunnittelija / tekninen ostaja, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme VR Groupin junakaluston kunnossapitoon materiaalisuunnittelijaa/teknistä ostajaa. Pääset osaksi ammattitaitosta ja uudistuvaa asiantuntijayksikköämme, joka vastaa noin 200 M€:n kunnossapitoliiketoiminnan tuotannon- ja resurssisuunnittelusta, hankinnasta, ostamisesta ja materiaalilogistiikasta.

Vastaat operatiivisesta ostamisesta. Tehtävään sisältyy muun muassa tilausten käsittelyä, toimitusseurantaa, varastoarvon hallintaa ja materiaalisaatavuuden varmistamista. Tehtävässä painottuu vahvasti tekninen osaaminen, ja tuletkin toimimaan tuotannon tukena mielenkiintoisissa kalustoprojekteissa sekä osallistumaan vaihtoehtoisten materiaalien/hankintakanavien kartoittamiseen.

Odotamme, että sinulla on teknisesti suuntautunut alempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta oston tai teknisen asiantuntijan tehtävistä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä, tärkeintä on kyky ja halu kehittyä avustuksellamme teknisen oston huippuosaajaksi. Teknisen osaamisen lisäksi sinulla on hyvä looginen päättelykyky, olet numerotarkka ja pidät myös huolellisuutta vaativista suunnittelutyön rutiineista. Tietotekninen osaamisesi ja englannin kielen taitosi ovat hyvällä tasolla. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys tehtävässä menestymisessä.Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi.Lisätietoja tehtävästä antaa materiaalisuunnittelun päällikkö Jaana Reunila, puh: 040 862 6312. Haastattelut järjestetään keskiviikkona 14.11. Pieksämäellä.Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta.VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.