(Poistunut julkaisusta)

Materiaalisuunnittelija, Pieksämäki
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme VR Groupin kunnossapitoon kahta materiaalisuunnittelijaa. Pääset osaksi ammattitaitosta ja voimakkaasti uudistuvaa asiantuntijayksikköä, joka vastaa satojen miljoonien eurojen arvoisen tuotannon suunnittelusta, materiaalilogistiikasta, ostamisesta ja hankinnasta.

Vastaat operatiivisesta ostamisesta, tilausten käsittelystä, varastoarvon ja toimitusvarmuuden seurannasta sekä materiaalikulutuksen ennustamisesta. Lisäksi vastaat pienemmän mittaluokan hankintakanavaselvityksistä ja toimittajayhteistyöstä.

Odotamme sinulta teknisesti suuntautunutta korkeakoulututkintoa ja luemme eduksi ylemmän korkeakoulututkinnon ja aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Pitkää työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin kyky ja halu kehittyä suunnittelun huippuosaajaksi. Sinulla onkin positiivinen suhtautuminen työhösi ja kunnianhimoa löytää paras mahdollinen ratkaisu kuhunkin tilanteeseen. 

Omaat hyvän loogisen päättelykyvyn ja sinulla on kyky ratkaista ongelmia ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pidät huolellisuutta vaativista suunnittelutyön rutiineista, mutta sinulla on myös halua ja kykyä toiminnan kehittämiseen. Tietotekninen osaamisesi on hyvällä tasolla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään toimintaamme ja itseäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusketjupäällikkö Juha Kahelin, puh. 044 5881 193.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti. 

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.