(Poistunut julkaisusta)

Materiaalisuunnittelija asiakasyrityksellemme, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haluatko kehittyä osana ammattitaitoista ja tiivistä tiimiä suuressa kansainvälisessä terveysteknologia-alan yrityksessä? Etsimme nyt asiakkaallemme materiaalisuunnittelijaa elokuun loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen päivätyö ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Helsingissä.

 

Koulutuksesi on mielellään korkeakoulutasoinen esim. tradenomin tai insinöörin tutkinto, jolloin sinulla on hyvät valmiudet ostotoimintaan ja tuotantoa tukevaan materiaalilogistiikkaan. Omaat syventäviä opintoja ostotoiminnasta ja/tai toimitusketjun hallinnasta ja mielellään aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. IT-osaamisesi on nykypäivän vaatimusten mukainen ja puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Sopiva henkilö voi olla intohimoinen alan opiskelija tai jo vuosia vastaavissa tehtävissä meriittinsä ansainnut ammattilainen. Tärkeää on erityinen kiinnostuksesi ostotoimintaan ja/tai materiaalien- ja toimitusketjun hallintatehtäviin.

 

Luonteeltasi olet asioihin toimeen tarttuva, asioita ennakoiva tiimipelaaja. Hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja selvität mielelläsi ongelmien juurisyitä toimintamalleja kehittääksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja välität tehokkaasti tietoa sidosryhmien välillä. Kykenet priorisoimaan nopeastikin muuttuvia tehtäviä, siedät painetta ja kykenet toimimaan tarkasti myös kiireessä. Herätät luottamusta asenteellasi ja ratkaisukeskeisyydelläsi. Ylläpidät omalta osaltasi työyhteisön positiivista energiaa.

 

Materiaalisuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat mm. tarvelaskentaan perustuvat ostotoiminnot ja materiaalitilaukset. Oleellista on materiaalien saatavuuden varmistaminen, ennusteiden ylläpito ja aktiivinen kommunikaatio sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten toimittajien kanssa.

 

Itsenäisen tehtävän kautta pääset osaksi kokenutta työyhteisöä, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri. Saat mahdollisuudet monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen ja näköalan kansainvälisen yrityksen toimintaan. Kyvykkyytensä ja soveltuvuutensa osoittaneelle tekijälle voi kesän jälkeen tarjoutua mahdollisuus jatkaa työskentelyä asiakasyrityksen palveluksessa. Tehtävän palkkaus perustuu valittavan tekijän osaamiseen ja kokemukseen vastaavista tehtävistä.

 

Haethan paikkaa pikaisesti adecco.fi sivuston kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haku päättyy viimeistään 13.6.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon yhteyshenkilö Anette Salonen 040 707 6029.