(Poistunut julkaisusta)

Materiaaliryhmän esimies / Millog Oy, Hattula
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Palveluksessamme 22 toimipaikalla työskentelee yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

 

Haemme Hattulan toimipaikkaamme

MATERIAALIRYHMÄN ESIMIESTÄ

Tehtävässäsi johdat kuuden hengen varastotiimiä ja kehität varaston materiaalitoimintoja yhteistyössä toimipaikan kunnossapito-organisaation kanssa.

Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (insinööri/teknikko) ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Tehtävässä menestymistä auttavat esimieskokemuksen lisäksi järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa sekä hyvät yhteistyötaidot. Olet palveluhenkinen ja joustava, hallitset painetilanteet ja otat vastuun asioiden jämäkästä hoitamisesta. Arvostamme aktiivista työskentelyotetta ja positiivista palveluasennetta. Hyvä SAP- osaaminen on merkittävä etu.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Soittele rohkeasti materiaalipäällikkö Tapio Sainiolle, puh. 040 315 7028 ja kysy lisää!

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.8.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.