(Poistunut julkaisusta)

Materiaalipalvelun koordinaattori
Tampereen seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Ovatko kirjat ja materiaalit, netti ja some kirkon kasvatustyössä sinun ydinosaamistasi? Tule töihin meille Tampereelle!

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jolla on varmasti vaikutusta ja merkitystä. Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä on edelläkävijä monissa kirkollisissa hankkeissa. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja seurakuntalaisten ja tamperelaisten palvelemiseen. Meillä on töissä noin 500 henkilöä. Nykyinen viranhaltija jää 44 vuoden uran jälkeen eläkkeelle Tampereen seurakuntien kirjastosta, joten haemme yhtymän yhteisen kasvatuksen yksikköön vakinaiseen virkaan taitavaa ja kehittämisestä kiinnostunutta

MATERIAALIPALVELUN KOORDINAATTORIA

Tehtävänäsi on hoitaa ja kehittää Tampereen seurakuntien kirjastoa ja materiaalipalvelua seurakuntien tarpeiden ja yhtymän strategian mukaisesti sekä hoitaa yhteisen kasvatuksen toimiston tehtäviä yhdessä kahden toimistosihteerin kanssa. Koordinaattorina takaat vahvan seurakuntatyön materiaalien ja digitaalisen kasvatustyön substanssiosaamisen sekä riittävän työvoiman kasvatustyön toimistossa. Tehtävään sisältyy myös sisäisen koulutuksen koordinoimista ja järjestämistä, yhteisen kasvatuksen hallinnollisia tehtäviä sekä osallistumista työalan toiminnan suunnitteluun.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, joka antaa kirkkohallituksen tai piispainkokouksen päätöksen mukaisen kelpoisuuden kirkon hengellisen työn virkaan. Kirkon nuorisotyönohjaajan tai varhaiskasvatuksen ohjaajan kelpoisuus katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään työkokemusta ja perehtyneisyyttä seurakuntatyön materiaaleihin ja digitaaliseen kasvatustyöhön. Arvostamme erityisesti valmiuksia digitaalisen kasvatustyön kehittämiseen.

Tehtävä on hengellisen työn virka, joka kuuluu KirVESTESin vaativuusryhmään 502.
Palkka on 2 345,76 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi maksamme vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu työkokemukseesi. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan valittavan tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus työkelpoisuudesta.
Virka täytetään 1.9.2019 lukien.

Hakuaika päättyy 19.5.2019 klo 15.00. Tee korkeintaan kahden minuutin mittainen esittelyvideo, jossa kerrot itsestäsi ja jostakin tuoreesta seurakunnan materiaalipalveluun tai digitaaliseen kasvatustyöhön liittyvästä oivalluksestasi ja ahaa-elämyksestäsi, jota haluat Tampereella viedä eteenpäin. Liitä videolinkki CV:n tietoihin.
Haastattelut pidetään alkuviikolla 22. Haastatteluihin kutsutaan sähköpostitse viikolla 21. Yhteinen kirkkoneuvosto päättää valinnasta 13.6.2019.

Tiedusteluihin vastaa yhteisen kasvatustyön johtava pappi Mikko Wirtanen puhelimitse 9.5.
klo 9-10 tai 13.5. klo 14-16 klo p. 040 8048 360 tai sähköpostitse mikko.wirtanen@evl.fi