(Poistunut julkaisusta)

Materiaalipäällikkö
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

MATERIAALIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan tuotannon raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden toimituksista. Materiaalipäällikkö työskentelee vahvasti asiakasrajapinnassa ja varmistaa, että Kokkolan teollisuuslaitoksen materiaalilogistiikka toimii tarkoituksenmukaisella tavalla. Lisäksi materiaalipäällikkö toimii nelihenkisen tiimin esimiehenä ja vastaa tuotannon suunnittelusta yhdessä tuotantopäällikön kanssa. Tässä tehtävässä pääsee aidosti vaikuttamaan siihen, miten logistiikka saadaan parhaalla mahdollisella tavalla toimimaan. 

Tätä odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja määrätietoista työotetta sekä kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tilanteet vaihtelevat tässä tehtävässä päivittäin, joten tehtävä vaatii kärsivällisyyttä ja palveluhenkisyyttä. Valittava henkilö tulee osaksi motivoitunutta ja aktiivista työyhteisöä, jossa asioita ratkotaan mieluummin yhdessä kuin yksin. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkintoa (DI tai FM) sekä muutaman vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Tätä tarjoamme 

CABB on maailmanlaajuinen kemianalan yritys, jolla on yhteensä noin 1000 työntekijää. Tuotantoa on Euroopassa ja Aasiassa ja pääkonttori sijaitsee Sulzbachissa, Saksassa. Yritys on erikoistunut erityisesti kasvinsuojeluaineiden rahtivalmistukseen, erikoiskemikaaleihin ja lääketeollisuuden raaka-aineisiin. CABBin toiminnassa korostuu luotettavuus, prosessikehityksen hallinta ja teknologinen osaaminen ja toiminnan turvallisuus ja ympäristön huomioiminen. Suomen organisaatio on nyt vahvasti kasvamassa ja tulevaisuuden näköpiirissä on useita uusia investointihankkeita. CABB panostaa laatuun ja asiantuntijuuteen, joten henkilöstölle tarjotaan erinomaiset kehittymismahdollisuudet ja hyvät henkilöstöedut.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 14.10.2020

Lisätietoja tehtävistä antaa tekninen johtaja Jacek Makowiecki, 
puh. 046 8760 562,  jacek.makowiecki@cabb-chemicals.fi 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 14.10.2020 mennessä osoitteeseen https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1112

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.