(Poistunut julkaisusta)

Materiaaliohjaaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Gardner Denver Industrials Group on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien marineteollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto. Garnder Denver Industrials Group on osa Gardner Denveriä, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.

Haemme Gardner Denverille Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen materiaalihallintoon

Materiaaliohjaajaa (Material Planner)
 

Materiaaliohjaajana vastuualueellesi kuuluvat mm.:

  • materiaalien tarvesuunnittelu
  • tuotannon tarvitsemien materiaalien tuotantosuunnitelman mukainen käytettävyys yhteistyönä tuotannonohjaajien kanssa
  • sekä varastoon sitoutuneen pääoman optimointi

Lisäksi huolehdit itsenäisesti materiaalien kotiinkutsusta sovituilta toimittajilta SAP MRP:n poikkeusviestien ja hankintaehdotusten perusteella. Työ edellyttää täten hyvää vuorovaikutustaitoa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa lyhyen tähtäimen muutosten ja poikkeusten hoitamisessa. Ensisijaisena työvälineenä käytössäsi on SAP (MM ja PP modulit).

Tehtävässä menestymisen edellyttää:

  • pitkäjänteistä työskentelytapaa
  • kykyä suunnitella materiaalihuoltoa kokonaisvaltaisesti
  • aktiivista, järjestelmällistä sekä oma-aloitteista asennetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • SAP-osaamista
  • Outlookin ja MS Officen osaamista (erityisesti arvostamme Excel-taitoja, kuten laskentafunktioiden käyttöä ja datan analysointitaitoja)
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen roolin kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä. Gardner Denver huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.


Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakea voit:
Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 29.8.2019 mennessä. Hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Pirita Haapaselta arkisin klo 9-16 puh. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/