(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkoneenkuljettaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista materiaalikoneenkuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen Hyrynsalmelle. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksista, sekä kykyä toimia tiukassa aikataulussa. Työtehtävät sisältävät myös koneiden ja laitteistojen perushuoltoja, sekä lastausilmoituksien laatimisia.

Mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksesta, materiaalikoneista, puukurottajista, sekä koneiden huoltotaitoa ja vastuullisuutta, olet etsimämme henkilö. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sekä reissuvalmiutta. Arvostamme hyviä IT-käyttötaitoja, sekä aikaisempaa kokemusta esimerkiksi LogForce järjestelmästä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn perinteikkäässä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi.

Haastattelemme henkilöitä jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit paikasta, niin pistähän hakemusta tulemaan sähköpostilla tai soita suoraan.

Lisätietoja antaa ja hakemukset voi lähettää
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi
Ville Pikkarainen
050 444 4482
ville.pikkarainen@sihti.fi