(Poistunut julkaisusta)

Materiaalinkoneenkuljettaja
Fin-Terpuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Fin-Terpuu Oy:lle ammattitaitoista materiaalikoneenkuljettajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksista, sekä kykyä toimia tiukassa aikataulussa. Työtehtävät sisältävät myös koneiden ja laitteistojen perushuoltoja, sekä lastausilmoituksien laatimisia.

Mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta raakapuunlastauksesta, materiaalikoneista, puukurottajista, sekä koneiden huoltotaitoa ja vastuullisuutta, olet etsimämme henkilö. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Arvostamme hyviä IT-käyttötaitoja, sekä aikaisempaa kokemusta esimerkiksi LogForce järjestelmästä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn perinteikkäässä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi.

Fin-Terpuun toimintaympäristönä ovat sahat, sellu- ja paperitehtaat, vaneritehtaat, raakapuuterminaalit, rautatieterminaalit sekä satamat.

Fin-Terpuun kymmenien vuosien kokemus ja ammattitaito puunjalostusteollisuudesta, satamien ja terminaalien sisäisistä kuljetuksista sekä vesitiekuljetuksista mahdollistaa laajan palvelutuotannon.

Haastattelemme henkilöitä jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pistähän hakemusta tulemaan sähköpostilla tai soita suoraan.

Lisätietoja antaa
Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Pasi Pellikka
050 444 4466
pasi.pellikka@sihti.fi
Ville Pikkarainen
050 444 4482
ville.pikkarainen@sihti.fi